BROS oboustranně lepový pás na stromy 5m
Lepící páska BROS oboustranná 5m - 9838

Lepící páska pro zachycení hmyzu žijícího na okrasných a ovocných stromech. Oboustranná páska upevněná kolem kmene stromu je mechanickou bariérou pro škůdce. Navíc umožňuje detekci hmyzu v okamžiku kdy se vyskytne a umožňuje odhad počtu jejich populace. Tento produkt neobsahuje žádné chemikálie.

Lepový pás slouží pro monitoring a zachytávání housenek a dalšího hmyzu škodícího na ovocných a okrasných dřevinách. Lze jej použít také proti píďalce podzimní,
tmavoskvrnáči zhoubnému či šípověnce hojné . Tito dřevokazní motýli se na podzim snaží dostat pod kůru s cílem se v dřevině přezimovat v květech či pod kůrou stromů. Vylíhlé larvy ožírají pupeny, listy, plody a jejich pecky. Lepové pásy vytváří na kmenech stromů a dalších místech ochrannou bariéru proti hmyzím škůdcům lezoucím po dřevinách s cílem dokončit vlastní vývojový cyklus. Pás umožňuje sledovat jejich výskyt a zabraňuje jejich dalšímu rozmnožování. BROS lepový pás
je odolný zcela vůči změnám teplot i vlhkosti, díky němuž účinkuje po dobu několika měsíců. Přípravek je vhodný pro použití v sadech, parcích a zahrádkách.

Návod k použití lepového pásu BROS 5m:
Lepový pás BROS nalepte na povrch rostliny po celé ploše. V případě dřevin obalte celý kmen, případně i kolíky, zajišťující podporu mladým stromům. Po té odstraňte ochrannou papírovou vrstvu. Pás proti housenkám a housenicím nalepte na potřebná místa před prvními mrazy přibližně v polovině října. Hustě pokrytý pás škůdci můžete během února/března odstranit a nahradit jej novým.
Přečetl(a) jsem si a beru na vědomí zpracování osobních údajů.
Doprava zdarma

při nákupu zboží nad 3.000,- Kč do maximální hmotnosti objednávky 20kg

Odběr novinek

Získejte přehled o novinkách a aktuálních akčních nabídkách.

Přihlaste se k odběru novinek.

Nahoru